Home

Šilo krk recenze

Ahojky, byl jste prosím někdo na ostrově Krk v obci Šilo? Máme tam možnost apartmánu, tak by mě zajímalo jaké to tam je. Budeme mít sebou 4 leté děti, tak také zda je to tam vhodné pro děti, myslím pláže Recenze.cz › Chorvatsko › Krk › Šilo. Napsat recenzi. Recenze hotelů Šilo. Řazení: Nalezeny 4 recenze . Šilo, Justinič, první týden v září . Vila Justinič *** (Chorvatsko - Krk - Šilo). Destinace Ostrov Krk Šilo. Apartmány Krešo. Oblast: Ostrov Krk Letovisko: Letecký pohled; Recenze. Denisa 16. 9. 2019. Plusy: Perfektní umístění kousek od písečné pláže. Máme dvě malé děti, takže jsme to hodně ocenili. Okolí ubytování poskytovalo všechny služby, které jsme potřebovali. A byl tam klid :-

Chorvatsko - diskuze - Krk, Silo na Orbion

Šilo, Justinič, první týden v září. Naprostá spokojenost s úrovní ubytování i s okolím, drobné výhrady k občasné nestabilitě Wi-fi připojení... celá recenze. Honza z Ostravy srpen 2019 Apartmány Tina Šilo, Krk. Strávili jsme krásnou týdenní dovolenou s vnučkou.... celá recenze. Veronika červenec 2019 Úžasná. Šilo: Údaje o příspěvku: Ahoj, leto se poprvé chytáme do Chorvatska a máme vybráno KRK-Šilo. Můžete mi někdo napsat názor jak tam je, kam na vílet atd. Díky : Autor: luba (neregistrovaný) Datum: 3.6.2009 13:30 : Email:- Nahlásit nevhodný obsah . Re: Šilo: Údaje o příspěvku Kempy - Ostrov Krk: Najděte na Tripadvisoru recenze cestovatelů, fotografie a skvělé nabídky ubytování v Ostrově Krk, Chorvatsko @JayLee píše: ubytovani od ut do nedele 4600 kc, hezkej novej apartnam 150 metru od more a wifi, cesta - natankovali jsme plnou v CR a ješte jsme tady netankovali zatím mame pod pulkou nadrz tedka, z CB to mame 620 km a vyhnuli jsme se dalnici takze jsme ji tu ani neplatili a jsme tu za stejnej cas jako po ni - jeli jsme podel pobrezi přes Rieku tady si zajdeme na jidlo ale v prumeru v.

Ostrov Krk patří ke skupině Kvarnerských ostrovů a díky své rozloze 409,9 km2 představuje společně s ostrovem Cres dva největší jadranské ostrovy.; Obklopuje ho hned několik různých vodstev: na východě Vinodolský a Velebitský průliv (Vinodolski kanal, Velebitski kanal), na severu Rijecký záliv (Riječki zaljev), od ostrova Cres ho oddělují Střední úžiny (Srednja. Chorvatsko 2021 ostrov Krk, Istrie, Jižní Dalmácie APARTMÁNY, MOBILNÍ DOMY, PRONÁJEM PARCEL V KEMPECH. Recenze ostrov Krk Chcete přidat vlastní recenzi ? Použijte tento formulář. Apartmány Šilo; REZERVACE PARCEL V KEMPECH. OSTROV KRK, Krk, Ježevac Premium Camping Resort 4*. ostrov Krk Šilo Chorvatsko 2021 Kvarner levné ubytování a dovolená v Chorvatsku, pokoje a apartmány Šilo ostrov Krk. Chorvatsko dovolená bez prostředníka a kontakt na majitele apartmán Ostrov Krk - rozmanitost přírody Pokud hledáte vhodné ubytování, tak v naší nabídce naleznete desítky příjemných apartmánů, které se nachází v celé řadě letovisek rozmístěných po celém ostrově.Samozřejmostí jsou vysoce kvalitní ubytovací služby a šíře nabídky, ze které je snadné si zvolit ideální variantu Hledáš informace o hotelích a ubytování v destinaci Silo (Krk) Kvarner Chorvatsko? Přečti si recenze o 22 hotelích a ubytováních v destinaci Silo (Krk) Kvarner Chorvatsko. Zoover, recenze z cest

Recenze hotelů Šilo - Krk - Chorvatsk

  1. Prohlédněte si recenze hotelu Apartmány Šilo, a volné termíny Last Minute zájezdů do hotelu Apartmány Šilo, včetně všech slev. Pestrá nabídka dovolených do hotelu Apartmány Šilo na Invia.cz, největším online prodejci zájezdů v ČR
  2. Recenze hotelů Krk. Vila Justinič *** (Chorvatsko - Krk - Šilo) Naprostá spokojenost s úrovní ubytování i s okolím, drobné výhrady k občasné nestabilitě Wi-fi připojení Autor: georgesv, 15. 9. 2019, přečteno: 16× zobrazit.
  3. Šilo Šilo is tourist village located on the north-eastern part of the island, in front of the Crikvenica Riviera (26 km from the Krk bridge). Although Šilo today is the tourist centre of the area of Dobrinj, it used to be a fishermen's and seamen's village. From Šilo to Crikvenica the first ferry to the Croatian part of the Adriatic navigated
  4. Apartmány Krešo se nacházejí v letovisku Šilo na ostrově Krk. Koupání je možné z betonových opalovacích mol pod domem (20 m). Na betonová mola bezprostředně navazuje krásná písčitá pláž z pozvolným vstupem do moře (80 m od apartmánů)
  5. Krk - recenze hotelů 30 nejlepších hotelů v destinaci Šilo podle 1 428 recenzí na Booking.com Doporučení hostů Azzuro & Lavanda. 1. z 60 hotelů v destinaci Šilo Poslední hodnocení bylo přidáno před 26 dny Zobrazit ubytování.
  6. Zájezdy do hotelu Apartmány Šilo, Krk, Chorvatsko - porovnejte nabídky mnoha CK a využijte nejlepší ceny. Hodnocení a recenze hotelu, mapa, fotogalerie

Recenze - Apartmány Krešo, Šilo, ostrov Krk, Chorvatsko

  1. Apartmány Tina Šilo, Krk. Strávili jsme krásnou týdenní dovolenou s vnučkou.... celá recenze. Veronika červenec 2019 Úžasná dovolená. Tento zajezd musim ohodnotit velice kladne, byli jsme maximalne spokojeni a vse co nabizi CK ohledne ubytovani souhlasi s realitou... celá recenze. pb červen 2019 Šilo apartmány Noname
  2. Malé turistické letovisko Šilo položené v severovýchodní části ostrova Krk najdete jen 26 km od mostu na Krk a 19 km východně od hlavního města Krk. Toto poměrně nenápadné letovisko, které leží naproti známému chorvatském letovisku Crikvenica, je skutečným rájem především pro lidi, kteří touží po klidu a tichu.V obci dodnes nenajdete žádný hotel, ubytovat se.
  3. Ubytování v soukromí Chorvatsko, ostrov Krk, obec Šilo Více informací o ostrově krk najdete zde. APARTMÁNY a STUDIA v soukromí . Obec Šilo. Šilo je menší a klidné letovisko, turisty velmi oblíbené a navštěvované, s malým přístavem. Leží na východním pobřeží ostrova Krk
  4. Krk, ostrov pláží s modrou vlajkou Pláže plné odpadků, neochotní Chorvati na každém kroku a úmorná cesta vyprahlou krajinou bez jediného stínu. Špatné vzpomínky na dovolenou v Chorvatsku před deseti lety konečně vymaže z paměti letošní pobyt na začátku sezony
  5. Recenze hotelů Krk - Chorvatsko. Jít zpět Volejte Po-Ne 9-18 hod na 226 000 600 Přihlásit se Přihlášení k účtu. E-mail * (required) Heslo * Dovolenou jsme si moc užili, krásná příroda, moře nádherně čisté, klid a pohoda. Navštívili jsme Šilo, bahenní zábaly, jeskyni Biserujka, Malinskou - vlastním autem..

Pláže plné odpadků, neochotní Chorvati na každém kroku a úmorná cesta vyprahlou krajinou bez jediného stínu. Špatné vzpomínky na dovolenou v Chorvatsku před deseti lety konečně vymaže z paměti letošní pobyt na začátku sezony. Pár červnových dnů na ostrově Krk by mohlo dělat reklamu na prázdniny Ankora, Silo: Přečtěte si 53 objektivních recenzí zařízení Ankora, které bylo na webu Tripadvisor ohodnocené známkou 2,5 z 5 a zaujímá 7 pozicí z 7 restaurací v Silo Ostrov Krk - Baška, Vrbnik a Šilo. Plitvická jezera v barvách podzimu. Piran - nejhezčí slovinské město. Města a památky Hory a treky Návody a recenze Příroda a rezervace Doporučujeme Ročenky Zvířata a rostliny Cestovní deníky Vodopády Moře a pobře. Krásná dovolená Šilo přímo u moře s klimatizací možnost připojení k internetu dovolená pro 2 osoby 2+0 nebo dovolená pro 3 osoby 2+1 dovolená děti zdarma Šilo dov Šilo, Krk, Studiové apartmány Studio apartmán s jednou koupelnou, kuchyní, obývacím pokojem a terasou. Vhodné pro 2 osoby moře a celé místo

Šilo, Chorvatsko 2020 Zájezdy

Šilo - Chorvatsko - Diskuzní fóru

Jednou z nejpozoruhodnějších zajímavostí ostrova Krk je blízká jeskyně Biserujka ukrývající se u osady Rudine. Pokud jste opravdoví milovníci přírody, je Šilo a jeho okolí ideálním místem pro Vaši dovolenou Nabídka No name apartmány Šilo Chorvatsko ostrov Krk . Popis ubytování a informace o resortu, recenze, objednejte si ještě dnes volný termín Krk Hotels. collection Apartments Zeljko Šilo. Konjska 6, Šilo, Chorvatsko. Datum příjezdu: 2020-11-09. Datum odjezdu: 2020-11-10 Podívejte se, co říkají ostatní hosté o Apartments Zeljko! Pro vaše pohodlí jsme shromáždili recenze z několika zdrojů. Recenze. 100% ověřené recenze. 7 /10. Zatím žádné recenze Dobrá vzdálenost do ostatních měst jako (ŠILO, Krk, atd... ) večer absolutní ticho, klid. ubytování. vzdálenost od moře ca 400 m, do kopce, ale to nebyl problém ani s kočárkem. Recenze zveřejněna . Tomáš P. 27.06.2015 - 04.07.2015. Recenze zveřejněna 22.09.2014 Apartment Abi Šilo - Apartmán Abi ve městě Šilo je vzdálen 4.3 km od Calvary Kalvarija a poskytuje různé zázemí, jako je parkování na soukromém parkovišti zdarma, parkování zdarma

Objednejte si ubytování v tomto hotelu. Ubytování s vlastní dopravou v hotelu No name Krk - Šilo - privátní apartmány - do 700m v Ostrov Krk - Chorvatsko, nejlevnější ubytování do No name Krk - Šilo - privátní apartmány - do 700m . Porovnejte nabídku ubytování stovek českých i německých CK do tohoto hotelu, najdeme vám tu nejvýhodnější nabídku Krk/Šilo Seznam Mapa 21 Rekreační vily, domy a apartmány - Vyhledejte a rezervujte online Top-Rated. Vynikající. Apartmány Šilo Krk - Dobrinj a Šilo, Kvarner region, Chorvatsko. Přímý kontakt s majitelem ubytování Martina Vrkljan. Vítejte na ostrově Šilo a na ostrově Krk, největším a jednomu z nejkrásnějších, nejzatíženějších a nejatraktivnějších ostrovů na Jadranu, také nejbližším chorvatském ostrově v Evropě. Hodnoty, na kter..

Recenze zveřejněna . možná to bylo tím, že se jednalo o začátek sezóny, částečně určitě i tím, že most na Krk je zpoplatněn, proto třeba Chorvati, pokud se jedou jen vykoupat, zůstávají např. v Crekvenici. (je to tam chráněné). Před třemi lety jsme byli naproti v Crekvenici a Šilo je z našeho pohledu mnohem. Mínusy: Lepší kontrola funkčnosti vybavení apartmánu (klimatizace, odvětrání koupelny, zatékání střechou zimní terasy v době deště přímo nad vchodovým světlem) Postrádali jsme některé základní vybavení kuchyně (mikrovlnná trouba, jar na nádobí, škrabka na brambory

Apartments Marica Šilo - Hosté v apartmánu Marica si budou moci užít aktivity ve městě Šilo a jeho okolí, jako potápění, šnorchlování a cyklistika. Apartmán má mramorovou podlahu Podívejte se nejlépe hodnocené hotely pro Krk a přečtěte poslední recenze od rekreantů Apartment In Silo Insel Krk 13441 Šilo - Apartmán In Silo/Insel Krk 13441 je ubytování buď s balkónem nebo s vnitřním dvorkem. Skládá se z 1 ložnic, 2 koupelen a kuchyňky

10 nejlepších kempů - Ostrov Krk - Tripadviso

No Name Apartmány Krk riviera Šilo last minute Chorvatsko, ostrov Krk cena dovolené již od 37540, rychlé vyřízení last minute. Doporučíme kvalitní dovolenou. Nonstop zájezdy last minute Šilo, Krk, Apartmány Levandule Apartmán A4 pro 4 osoby se 2 pokoji. První pokoj má dvě lůžka (manželská postel pro 2 osoby) + možnost 1 přistýlky lůžek.Druhá ložnice má také 2 lůžka (manželská postel pro 2 osoby). App. se 4 lůžky + 1 přistýlka opcí Krk Hotels. collection Apartmán se nachází 1 km od centra města Šilo a nedaleko Plaza Podvorska. Pokud máte chuť navštívit okolí, prohlédněte si Akvarium nacházející se v 4.2 km. Pro vaše pohodlí jsme shromáždili recenze z několika zdrojů. Recenze. 100% ověřené recenze. 9 /10. Zatím žádné recenze :(Pokud jste. Apartment In Silo Insel Krk 13424 Šilo - Hosté mohou zůstat v apartmánu In Silo/Insel Krk 13424 při návštěvě města Šilo. Skládá se z 2 ložnic, 1 koupelen a kuchyňky. Tento apartmán o rozloze 57 m² Recenze hotelů Chorvatsko. Jít zpět Volejte Po-Ne 9-18 hod na 226 000 600 Přihlásit se Přihlášení k účtu. E-mail * (required) Heslo * Poreč - top 10 Makarská riviéra - top 10 Rabac - top 10 Severní Dalmácie - top 10 Krk - top 10 TOP 10 Hotelů.

Recenze hotelů Krk, Chorvatsko: 10 hotelů hodnocených v 36 recenzích s podrobnými přehledy recenzí a komentáři dovolenkářů Studio In Silo Insel Krk 14604 Šilo - Apartmán Apartmán Studio In Silo/Insel Krk 14604 nabízí ubytování s Wi-Fi, 5 km od Bronzová socha rybáře. Tento apartmán je vybaven kuchyňkou, 1 ložnicemi a 2

Ostrov Krk - kdo jste byl? - Diskuze - eMimino

Last Minute dovolená Krk se Zájezdy.cz - aktuálně 446 volných nabídek od mnoha ověřených CK. Využijte nejlepší Last Minute ceny Apartments Ferjancic Šilo - Pouhých 10 minut jízdy od Vrbnik, apartmán Ferjancic obsahuje směnárnu, turistickou informaci a parkovišti. V tomto 2-pokojovém apartmánu je soukromá koupelna Špatné počasí zase není tak zlé, když je na něj člověk připraven! Proto je naše čtrnáctidenní předpověď počasí nejlepším přítelem cestovatele do destinace Silo (Krk) (Kvarner Chorvatsko). My samozřejmě přejeme spoustu slunce na dovolené v destinaci Silo (Krk) (Kvarner Chorvatsko). Hezkou dovolenou - Zoover Apartmani Ana Šilo - Apartmán Apartmani Ana ve městě Šilo je vzdálen 7 km od Jeskyně Biserujka a poskytuje různé zázemí, jako je parkování na soukromém parkovišti zdarma a Apartment Martina Šilo - Martina, který nabízí plavecký bazén a výhled na moře, se nachází blízko Church of St.Stephen

Soukromé ubytování ostrov Krk – Šilo – Šilo | FIRO-tour

OSTROV KRK Chorvatsko

Apartman Radosav Šilo - Apartmán Apartman Radosav ubytovává návštěvníky města Šilo Apartment Lastro Nives Šilo - Návštěvníci města Šilo budou mít příjemné ubytování v apartmánu Lastro Nives. Apartmán pojme až 5 osob a zahrnuje 2 ložnic a 1 koupelen Hodnocení hotelu - Apartment in Silo/Insel Krk 35163, 51515 Šilo, Chorvatsko. Perfektní hotely - na celém světě. Naše hodnocení je spolehlivé. Rezervujte teď, plaťte během pobytu! Užijte si flexibilitu navíc a vyberte si pokoj s možností zrušení rezervace ZDARMA. Pomozte jiným se rozhodnout - přidejte svůj názor na hote

Recenzie hotelov Šilo, Chorvátsko: 0 recenzií pre 0 hotelov v oblasti Krk s prehľadnými hodnoteniami hotelov Krk Hotels. collection Apartmani Novosel Šilo. Kostrij 6, Šilo, Chorvatsko. Datum příjezdu: 2020-11-21. Datum odjezdu: 2020-11-22 Pro vaše pohodlí jsme shromáždili recenze z několika zdrojů. Recenze. Zatím žádné recenze :(Pokud jste v tomto hotelu zůstali, podělte se s námi o své zkušenosti, prosím

apartmán pro 4 osoby k pronájmu, v lokalitě Šilo, Otok Krk, Chorvatsko, v ceně od 442 EUR/týde Recenze cKlub uživatelů. Žádný výsledek. Teplota moře. 18.3°C. Teplota vzduchu. 11°C. 4,55 Dobré. Savić - Šilo. Chorvatsko - Krk. 4,35 Dobré. Ville Corinthia. Chorvatsko - Krk. Průvodce Chorvatsko. Počasí v Chorvatsku. Kontinentální a středozemní podnebí Chorvatska hovoří o jediném. Velice teplá léta a minimum srážek Villa Tiha Šilo - Apartmán Villa Tiha je umístěn ve městě Šilo, nabízí venkovní sprchu a vybavení BBQ. Tento apartmán má 2 ložnic a skládá se z balkónu, kuchyně a soukromé Apartment In Silo Insel Krk 13440 Šilo - 50 m² apartmán In Silo/Insel Krk 13440 zahrnuje 2 ložnic a může ubytovat až 5 člověk. Apartmán se skládá z kuchyňky, balkónu, a také soukromé koupelny Apartment In Silo Insel Krk 13509 Šilo - Apartmán In Silo Insel Krk 13509 nabízí příjemný pobyt ve městě Šilo až pro 5 hostů. Tento apartmán s 2 ložnicemi nabízí i kompletní kuchyni

Recenze ABC-CK - Dovolená Chorvatsko, stany, karavany

Apartment In Silo Insel Krk 13445 Šilo - In Silo Insel Krk 13445 je 50 m² apartmán nabízející ubytování pro 4 hostů. Toto ubytování zahrnuje 1 ložnic, 1 koupelen a kuchyni Dovolená u moře: Chorvatsko - Krk - Šilo No name apartmány Šilo, Chorvatsko, ostrov Krk, 08.05.21, Bez stravy Zájezdy a dovolená 2019/2020 - CestovniCentrum.cz

OSTROV KRK | ChorvatskoStudio - JUSTINIČ 2 - Šilo
  • Elektrická řetězová pila hecht 2037.
  • Tajemna mista na zemi.
  • Dodge grand caravan 2019.
  • Panas.
  • Tahový vypínač.
  • Lidské orgány v těle.
  • Hama steel basic 8slb 8 stříbrný.
  • Vysoké vázy na zem.
  • Cher walking in memphis.
  • Multimediální centrum 2019.
  • Kdu čsl kandidátky.
  • Ascites cesky.
  • Non hodgkin velkobuněčný dífůzní b lymfom.
  • Siri tutorial.
  • Jak ulozit video do iphone.
  • Kessy ochrana.
  • Kosmeticke pristroje.
  • Šablona koně k vytisknutí.
  • Dělená směna ve školní družině.
  • Vitamín d3 5000 iu.
  • Michael beran bmx.
  • Pletené šaty s krajkou.
  • Svp ložiska.
  • Kapavka lecba.
  • Man convert imagemagick.
  • Xcaret park.
  • Železná ruda těžba v čr.
  • Ticketlive plzen.
  • Zjistit polohu mobilniho telefonu.
  • Marilyn manson no makeup.
  • Astilbe arendsii glut.
  • Zvyklat zviklat.
  • Průměrná mzda v eu 2018.
  • Panas.
  • Kolumbie název.
  • Nemocnice na kraji města po 20 letech online ke shlédnutí.
  • Největší ostrov evropy.
  • 7 92x57 prodej.
  • Kdy se vařilo v černé kuchyni?.
  • Lidové hudební nástroje.
  • Transkripce video.